onsdag 9 december 2009

Förlåt....

Inser att jag nog har lite för makaber humor för mitt eget bästa!! Mitt förra inlägg är ett bevis för det. Humorn är för mig ett bra redskap att härda ut i en tung tillvaro, men ibland passar det sig kanske inte så bra.... Jag är väl medveten om att det som visas på deckarserier såsom CSI är utan underdrift en aning förskönat och tillspetsat och inte har ett dugg med verkligehetn att göra. Jag hyser full repekt för det arbete som labbpersonal och patologer utför och accepterar till fullo att det inte går att få svar på allt. Är inte ens nödvändigt med fullständiga svar på hur när varför, för det kan inte ändra det som hänt. Mitt förra inlägg var menat som en känga mot TV programmen som ger en sne bild och kanske en aningen höga krav på vad sjukvården kan uträtta. Hoppas ni kan förlåta mig för min sjuka humor, ska försöka bättra mig...fast jag lovar inget, det är lixom födsel och ohejdad vana att skämta om allt!

7 kommentarer:

 1. Makaber humor är ett sundhetstecken tycker jag :) Och skönt att du inte hade huvet under armen!

  SvaraRadera
 2. Äsch, hörru, jag gillar din humor och förstod vad du menade =o) Kan bero på att vi är lite lika på vissa saker kanske, hehehe.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Humorn är ju livets flytväst!!
  Så fortsätt du med din härliga humor även i denna svåra stund så du orkar hålla näsan ovanför vattenytan även om det känns tungt.

  Kramar
  från Agneta H

  SvaraRadera
 4. Det e därför jag älskar dig så mycket :)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker inte du har något att be om ursäkt för! Självklart förstod vi att du var ironisk (även om jag känner dig så hade jag fattat det ändå, man får vara bra blåögd för att INTE förstå det!).

  Det är klart att man som anhörig vill ha svar på sina frågor! I den mån det finns några svar vill säga.

  Du är fantastisk Lizzan, glöm aldrig det!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Oj, konstig formulering där, skulle ha stått; "även om jag inte kände dig så skulle jag ha fattat det ändå".

  KRAM

  SvaraRadera
 7. :-)
  Min morfar skämtade genom livet om ALLT utan förbehåll. När han var på gränsen till sånt man kan skämta om sade han att när han blev gammal skulle han bli seriös och sluta skämta om sånt. Sista veckan när han var 87år skämtade han inte o sen fick han en stroke o dog...
  Så skämta på du Lizzan! Man fattar ju om ni är besvikna om ni inte kan få svar på frågan när? Man grubblar ju en del när det som inte får hända händer...
  KRAM JEessica

  SvaraRadera