torsdag 9 juli 2009

SyväderI tisdags drog vi iväg på en liten semester med husbilen. Åkte till Grisslehamns husvagnscamping. fick en riktigt bra plats med härlig utsikt;


Vädret var inte det bästa men det regnade iaf inte. Vår mellangrabb är ett litet blötdjur som näst intill aldrig fryser självklart hoppade han i vattnet, men ingen av oss andra hade det minsta lust att följa hans exempel efter att ha hört hans vrål och sett minen;

Vi skulle stanna ett par dagar var det tänkt men insåg att det fanns inte så mycket att ta oss för i det trista vädret så vi for hem. Hann inte vara hemma länge förrens det brakade lös, det dundrade på rätt rejält. Ja är lite knäpp av mig så jag drog på mig regnjacka tog en stol och satte mig på trappen och tittade på blixtarna. Dröjde inte allt för länge innan jag fick sällskap av KG och Lilleman, A som är lite skraj av sig stannade inne ;) Vi satt säkert en halvtimme och tittade på blixtar och räknad, en å annan smäll kom ganska nära och jag hoppade högt till Lillemans förtjusning ;)
Idg är ingen åska men grått å trist, regnat en hel del och det inbjuder till innesysslor. För mig innebär det en dag i syrummet. Har precis sytt klart och skrivit klart mönstret till min lilla handväska. Mönstret är nu skickat till min testsömmerska för att se om det smugit in sig några fel..... Nästa projekt är att få till något till FQ, blir ett litet snabbsytt projekt till att börja med. Bäst att hugga in på det så det blir klart nån gång!
Vad pysslar ni andra med???

7 kommentarer:

 1. Spenderat många somrar i och kring Grisslehamn. Mina farföräldrar hade en stuga på Singö. Vi brukade ta färjan till Eckerö och bada, på vägen hem shoppade vi godis i stora lass i tax-free-shopen :)

  SvaraRadera
 2. Just nu så pysslar jag med middagen. Men annars så har jag faktiskt fått igång symaskinen en stund idag. Och så har jag hunnit med att skära till en ny ?? Ja det får bli en hemlis tills den är klar.:-)))

  Hoppas att vi som är väsktokiga får köpa ditt mönster när det är klart. Din modell på väska var toppen bra.
  Ha en bra kväll. Kram Kerstin

  SvaraRadera
 3. Jag jobbar fortfarande.. :( Även i skrivande stund kl 18.

  Men snart så är det semester!

  KRAM!

  // Linnea
  www.linblomman.zoomin.se

  SvaraRadera
 4. Här är också regnigt och grått för tillfället. Jag pysslar med pärlvirkning för tillfället...men nu börjar det rycka i synerverna lite känner jag...och DET är minsann längesen :)

  SvaraRadera
 5. Hej och hå....här håller vi på och målar huset...när det inte regnar alltså!!! Jag har också passat på och sytt lite medan vätan öser ner.
  Tråkigt att höra att er Grisslehamns-tripp blev så kort, meeen det kommer väl nya resor.
  Ni skall ha ett finfint veckoslut!
  Kram L.

  SvaraRadera
 6. Har precis sytt färdigt en necessär till min svägerska som fyller år nästa vecka.
  Alltså klar i god tid :-)

  SvaraRadera
 7. I skrivandets stund så laddar jag mentalt för ge mig ut på berget en runda. :-)

  KRAM

  SvaraRadera