torsdag 2 juli 2009

Ännu en semesterdag avverkad

Och det är synd att klaga, sover tills vi vaknar, ingen klocka väcker mig och jag kan ligga kvar och dra mig hur länge jag vill. Igår var vi som sagt på ett för oss nytt bad, vi har parat länge om att testa dt men har som inte blitt av förrens igår. Det är en sjö (eller nått) med vattenrutchbanor, ungarna fullkomligt älskade stället och vi vuxna led väl inte direkt vi heller, det är ett otroligt naturskönt område och väldigt välskött, enda nackdelen är väl att det ligger lite lånt bort mitt ute i ingenstans. Här kan ni läsa mer och se bilder; http://www.berkingebadet.se Idag åkte vi till ännu ett ställe vi inte tidigare besökt, ute vid havet, men det blåste rejält och var inte särskillt skönt i vattnet så vi stannade "bara" två timmar. Efter att lilleman tränat åkte vi till vår lokala sjö men inte till badet utan till ett ställe där det är klippor att hoppa från, riktigt kul var det att se killarna hoppa av hjärtats lust och skönt som tusan att få svälka kroppen innan det dags att sova.
Nått syende blir det inte alls, när det blir kväll och svalt så sitter jag bara och njuter, men snart är regnet här och då blir det nog en del sy.
God natt, nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och försöka få lite sömn!

2 kommentarer:

  1. Härliga dagar ni verkar ha! Det märks att du har tagit semester för du stavar som en kratta i det här inlägget. Ha ha! ;-)

    Hälsa goaste kusinfamiljen - KRAM på er!

    SvaraRadera