onsdag 24 juni 2009

Sakta men säkert...

....går vi mot helg och för min del semester. Riktigt så slut som jag brukar vara inför semestern är jag inte i år men det kanske beror på att jag har tidig semester i år. Idag är det en tidigare morgon än normalt, min lillstumpa ska med, ska köra henne och hennes kompis till ICA Maxi där nästa bil väntar. De ska till Borlänge för festival och jag är inte ett dugg orolig. Ha, trodde ni va?? Jag har en hel svärm med fjärilar i magen och en bergskedja i bröstet. Hon är ju en stor tjej och måste få ut och flyga med sina egna vingar, men det behöver ju inte betyda att jag gillar det. Lugnet kommer inte infinna sig i min kropp förrens de kommer hem igen på söndag. Får se till att sy och hålla mig sysselsatt. Här är iaf en bild på de tyger jag köpte igår som jag har börjat sy lite smått av....

3 kommentarer:

 1. Skingra tankarna med att sy låter som en väldigt bra idé. Ska bli skoj att se vad du gör med dina inköp. Härligt med semester. Själv jobbar jag denna och 4 veckor till innan semestern :)

  SvaraRadera
 2. Det är svårt att släppa iväg sina telningar när man helst av allt skulle vilja ha dem hemma i boet och ha full koll på dem. Sy ska jag också göra... ska bara hitta syrummet först :( Funderar ev på en tripp till Quiltbiten på fredag.
  Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Efter flera års tjat har jag för första gången släppt iväg min förstfödda, även han 92:a och även han till Borlänge. Han är en väldigt snäll kille som undviker bråk men orolig är man ju ändå. Men det hör väl till. Jag hoppas att de får jättekul alla ungdomar som är där och det tror jag att de får. Jag vill också passa på att önska dig en varm och härlig och rolig semester, det är du värd!!
  Kram

  SvaraRadera