tisdag 9 juni 2009

Idag är jag glad!!

Hade inte fullt lika mycket att göra idag, på förmiddagen tog jag tag i att städa ett skåp som så för bedrövligt ur, skurade både lådor och dörrar. Kändes så skönt!! Gjorde en lite sorglig upptäckt på förmiddagen, mitt pennskrin hade gått sönder går inte att stänga blixtlåset. Svårt val; sy i nytt blixtlås eller sy nytt?? På vägen hem från jobbet gjorde jag en omväg förbi Quiltbiten och köpte lite roliga tyger. Så nu är ett nytt på gång! När jag kom hem hade resten av familjen ätit sent mellanmål så det var bara för mig att värma lite rester och sen in i syrummet och greja, sånna dagar gillar jag!
Paketet från Lapp-Elisa kom idag, tyget som jag skulle ha till bården var dessvärre slut, bara utfyllnadstygerna kom, det betyder att fingrarna ska få dansa en vals över tangenerna och knappa in en beställning på ett annat lämpligt bårdtyg. Bäst att göra det nu innan jag somnar så att det hinner komma hem före helgen.
God natt och sov gott!!

1 kommentar:

  1. ... Och hur är humöret idag då?? Det växlar ju rätt kraftigt tycks det, iaf om man tittar på de senare dagarnas blogginlägg. ;-)

    Ni är förstås fullbokade till midsommar eller? ((Operation Raggning av midsommarfirande pågår!))

    Kram!

    SvaraRadera