söndag 21 juni 2009

Hemma igen!

Tänk att det är så trevligt att åka bort, man längtar, planerar och packar full av förväntan. Känslan som infinner sig när man sen kommer hem efter några dagar borta går knappt att beskriva. Vi kom hem halv två inatt, låste upp, gosade med Molly och sen rakt upp i sängen, hade nästan glömt bort hur skön min säng är ;) Husbilen i tömd och ska bara dammsugas ur så att den blir redo till nästa sväng.

Vår helg har varit helt fantastisk trots mycket regn, solen har tittat fram en del men då kom även knotten och kalasade på oss. Vi har ätit e massa gott, drukit lika gott, bastat, lekt med barnen, pratat skit, spelat kubb. Igår gick först Gubbarna på en promenad uppför berget och därefter gick vi tjejer, vi gick inte upp till toppen utan tog en lite längre sväng genom skogen, var precis vad som behövdes efter allt gott vi stoppat i oss. Lite bilder från vår helg, Midsommarstången väntar på att resas;
LillSötis väntar på att få gå ut och dansa, med finklänning, midsommarkrans och regnjacka;
Bäst att torka stolarna efter regnskuren;
Ingen midsommar utan sillunch;
Nubbeglas och mjölk, ser bra ut eller hur?!?

Barnen äter först;

Därefter hugger de vuxna in;Vad har lill A fått syn på?


Jo dessa;

Tur det fanns ett parasoll över grillen;
Har som sagt haft en helg utöver det vanliga, samlat energi så att denna sista vecka innan semestern kommer gå som en dans!! Det är inte alltid viktigt med vackert väder, det viktigatste är ändock sällskapet! Stort tack till er härliga Smålännigar för en underbar helg!

2 kommentarer:

  1. Tack, tack, tack själva för att ni kom och förgyllde vår midsommarhelg! Ni är underbara!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig helg ni haft! Skönt att kunna ladda batterierna så man orkar till semestern. Kramar Ullis

    SvaraRadera