torsdag 25 juni 2009

Ännu en härlig dag!

Jag undrar jag om inte sommarvärmen är här för att stanna, inte en droppe regn på snart en vecka!! Fast det kommer snart bli så där olidligt ohuthärdligt varmt, jag är en sån där konstig prick som har lite jobbigt med allt för varmt väder. Jag blir sur och grinig (som om jag inte är det annars...) vill inte göra nånting, enda som jag kan tänka ig är att ligga i vatten och guppa som en guldfisk, men det kan man ju ite göra för mycket för då kanske jag blir en guldfisk och då kan jag knappast sy.
Har fått sms från dottern på morgonen, de lever och har kul, vet inte om jag gillar att hon sms:ar mig klockan sex på morgonen. Det kan betyda två saker, antingen har de gått och lagt sig tidigt och vaknat nu pigga, utvilade redo för dagens äventyr, eller så har de inte kommit isäng ännu efter en hård natt!! Hur troligt låter det att de kommit i säng tidigt? Tre tjejer på 17 utan föräldrar??? Ska nog inte fundera så mycket mer på detta utan istället fokusera på att få på mig kläder och fara iväg och arbeta min näst sista dag innan semestern. Detta ska bli uppladdningens dag, är ju Kung i baren idag!! (för den som missat det så trillar lönen in idag) En sväng på ICA Maxi för att ladda upp med mat (trist, trist, men nödvändigt) en sväng på Ohlssons för att se om de möjligen kan ha flanell till baksidan av mina täcke som väntar på quiltning. Sist men absolut inte mins ännu en sväng hos Kristina på Quiltbiten för att ladda upp ordentligt iför sommaren, hon stänger ju på lördag och tar sig en välbehövlig semester.
Ha en bra dag och glöm inte att smörja in er och att dricka ordentligt!!!

2 kommentarer:

  1. Du, sur??? Jag tror inte det! Och du var faktiskt riktigt trevlig och talför även INNAN du hade fått morgonkaffe, det märkte jag minsann under midsommarhelgen, så den gubben går inte längre. ;-)

    Fick nessarna igår, de är helt underbara. Vill nästan ta dem själv. ;-) Ersätter dig idag för allt. Håll utkik!

    Ha en fin dag, världens finaste Lizzan!

    SvaraRadera
  2. Jag skulle också vilja ligga och guppa i vattnet när det är så här varmt :) Kanske ska skaffa en sån där liten plastpool, som egentligen är avsedd för barn, för det borde ju även funka för en fet stor guldfisk :)

    SvaraRadera