onsdag 8 april 2009

Varning!

Bjud inte er bärbara dator på kaffe, det är att spilla pärlor för svin. Den blir inte glad och tacksam, nä bara sur och grinig. Kräver att bli inlämnad på Spa som kommer kosta mig 1500 kronor. Inget kort Spa heller, nä minst tre veckor. Tre veckor då vi fem i familjen ska dela på en dator. Kanske att det kan bli mer sy under denna tid istället!?!

5 kommentarer:

 1. En kollegas son hällde ett glas oboy över laptopen, varningens finger även där. Gick inte på hemförsäkringen eller något annat heller. Så för henne bidde det till att köpa nytt :( Och numera infört oboy-förbud vid datorn :)

  SvaraRadera
 2. Rackarns trist! Roligare kan man ha för pengarna :o( Jag ser fram emot massor av bilder på sydda alster under tiden PC:n är på spa! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Ojoj!!
  Din stackare! Det där lät INTE kul!!

  Hoppas du får sy lite i alla fall.

  Glad Påsk på dig!

  Kram Linnea

  SvaraRadera
 4. Smaulandska Kusinfrun10 april 2009 07:22

  Kaffe utan socker brukar tangentbordet klara av men är det däremot något med socker i så är det kört. Fast om man pratar laptop så är det ju en annan femma, då kanske inte ens svart kaffe går obemärkt förbi...

  Snart ses vi, men tills dess får du och fina familjen ha en riktigt mysig påsk. Hälsa alla från oss!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. hej
  jaha du med , de där har jag gjort oxå. men hade sådan tur i oturen då, hade en månad kvar på drulleförsäkringen på bärbara datorn. Men de tog lång tid att laga.
  Glad påsk

  SvaraRadera