fredag 20 mars 2009

Fredag!!

Fattar inte riktigt vad som hänt, men veckan har iaf swischat förbi och helgen ligger framför fötterna. Måste erkänna att är lite läskigt att tiden går så förtvivlat fort, börjar helt klart bli dags att dra i handbromsen och inte låta mig dras med i virvelvinden. Men det är lättare sagt än gjort för ett yrväder som mig :) Imorse hade vi sovmorgon eftersom killarna är lediga idag, vad händer då? Jo, vi vaknar alla tre oförskämt pigga klockan sju. Efter en stunds mys och bus klev vi upp och satte fart på dagen.
Känns tydligt att nu är våren på väg på allvar och det underbara ljuset är här igen!! Ger en förnyad energi och ett sug efter att städa. Då menar jag inte att fara omkring med Herr Brum och sånt vardagsstädande. Nä jag menar att röja med stort R!! Idag har jag börjat med att slita ut allt från vår skräpskrubb under trappan, kan inte fatta hur det får plats så mycket i ett utrymme som är så litet!?!? Men nu så slängs det och sorteras så att det kan få vara fint för en vecka iaf. När den skrubben är färdig är det bara att flytta sig en trappa upp och fortsätta. Trots att jag är fullständigt knäpp just nu så tänker jag inte hjälpa nån annan med röjning, nä lite egoistisk måste jag få vara :)
Hej å hopp på er allihop, nu ska jag åter ge mig i kast med röran i hallen!

3 kommentarer:

 1. Rackarns va det låter härligt med röjning. Bästa känslan är ju efteråt när det är gjort. En liten tyngd från axlarna har släppt.
  Gör bara inte som jag, slänger FÖR mycket så ett tu tre skulle jag behövt det jag slängt :( Virvelvind jag " mä" eller kanske Fort o Fel
  Ha en kanon helg

  SvaraRadera
 2. Här röjs det mängder just nu i flyttkartonger och soppåsar! Tar ALDRIG slut känns det som!!!

  Härlig med fredag, stora kramen och trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Visst är det skönt när man vaknar tidigt av sig självt och känner sig pigg och utvilad? Det händer så sällan så man blir nästan chockad när det väl sker. ;-)

  På tal om röjning... jag skulle få sovmorgon idag men det sket sig, det började låta så mkt här nerifrån, märkliga bankande ljud, så jag klädde mig och gick ner. Då visar det sig att Marko har bestämt sig för att påbörja badrumsrenoveringen så duschkabinen stod i hallen, speglarna var nedplockade och i detta nu knäcker han kakel från väggarna!

  Lycka till med skrubben under trappan och ha en fortsatt fin helg!

  KRAM

  SvaraRadera