lördag 5 juli 2008

God morgon!

Galet nog vaknade jag halv sju idag och kände att det knappast var någon ide att lägga mig igen, kan hänga ihop med att jag gick isäng halv tio igår. Så nu sitter jag här vid min dator i total tystnad och dricker morgonkaffet! Ska alldeles strax sätta fart med att packa, vi ska ju åka iväg idag. Vet att det flesta skulle ha packat och klart dagen för avfärd. Men jag är ju inte som de flesta, så jag gör det idag. Vet att sällskapet vi åker med ska oxå packa nu på morgonen så jag är i gott sällskap!!
Igår var vi till baren och åt middag som min pappa bjöd på, härliga pappa! Tog då en cider till maten bara för att känna att nu är det semester på riktigt. Idag far vi som sagt vi åker till Mora, eler närmare bestämt en bit utanför, där ska vi hyra dressin. Sen är det bara att trampa järnet så långt vi orkar, där slår vi upp tältet och sover. Sen är det bara att packa ner och trampa tillbaka. Om väder och orken är med oss så stannar vi till på nån camping ytterligare en natt innan vi åker hem. Måste vara hemma senast tisdag, för då är det ju Morden i Midsommer!! På onsdagen vankas en utflykt till huvudstaden tillsammans med lilleman och favvorbrudarna, en utflykt vi båda ser mycket fram emot!
Nu är kaffet urdrucket så nu sätter jag fart med packningen, kanske blir den klar tills de andra sjusovarna vaknar! Ha en trevlig helg, det tror jag att vi får...........

2 kommentarer:

  1. Hoppas du får en riktigt skön och avkopplande semester! Dressin låter kul men lite jobbigt. Och du... gå inte vilse i den stora staden ;-)
    Ha det gott! Kramar Ullis

    SvaraRadera
  2. Hoppas att ni har det jättemysigt på er "dressin-trampar-tur" och att rumporna härdas allt eftersom! Kram!

    SvaraRadera